هیچ تفاوتی بین تغذیه کودک دارای لکنت زبان و غیرلکنتی وجود ندارد. مگر اینکه کودک مشکل خاصی از نظر جسمی داشته باشد در آن صورت بایستی زیر نظر متخصص تغذیه یا پزشک متخصص درمان لکنت زبان کودکان باشد.
اینکه توصیه شده کودکان لکنتی غذاهائی با طبع سرد نخورند و ... این توصیههای غیرعلمی است، ربطی به لکنت ندارد و با شیوه شبیه سازی ذهن و روانشناسی ذهنی در مرکز توانمندسازی ذهنی این جور توصیهها جایگاه تأثیرگذار و علمی ندارند.
کودکان در حال رشد هستند و بایستی لبنیات بخورند و منع کردن کودک از خوردن غذاها، میوه ها و خوراکی های با طبع سرد خسارت غیرقابل جبرانی بر جسم و ذهن کودک برجای می گذارد. ما منکر تاثیر تغذیه و تاثیرات هر میوه و غذا و ... نیستیم، لکن در روند درمان با روش مرکز توانمندسازی ذهن ما نه مصرف داروی لکنت زبان را توصیه به و نه پرهیز از سردی و ترشی.
ممکن است برخی کودکانی که لکنت دارند فعال هم باشند، ولیکن رابطه علی-معلولی یا رابطه معناداری تاکنون گزارش نشده است.
این کودکان سه مشخصه اصلی دارند:
بی توجهی و بیش فعالی آنان گاهی به پیشرفت تحصیلی کودکان لکنتی و اجتماعی آنان آسیب میرساند، این کودکان محیط خانه کلاس و مدرسه را بر هم می ریزند، به تذکر والدین و معلمان توجهی نشان نمی دهند.
لازم به ذکر است اکثراً تشخیص هایی که در مورد این کودکان صورت میگیرد، اشتباه است. کودکان بیش فعال بایستی حداقل دو تا از مشخصات اصلی که در بالا ذکر شده را داشته باشند. داروی ریتالین و ریسپریدون نیز صرفاً برای چندین ساعت آن هم برای بالا بردن توجه در کودکان تا حدودی موثر است این در حالی است که مضرات استفاده از دارو توسط دارو شناسان و داروسازان مطرح میشود.
شیوه های تربیتی، رفتاری و آموزش والدین را اینجانب (دکتر محمد احسان تقی زاده) مؤثر از شیوه درمان لکنت زبان با دارو می دانم (طبق تجارب علمی و تجربی در کلینیک توانمندسازان ذهن).
با کارشناس های ما از طریق راه های زیر در ارتباط باشید
تهران خیابان آفریقا، بالاتر از میرداماد، نبش کوچه آناهیتا، ساختمان پزشکان آناهیتا، پلاک 182، طبقه4، واحد 14