انجام دورکاری از آنچه که فکر میکنید دشوار تر است. عواملی مانند درنظر گرفتن حد و مرز کار و استراحت، ارتباطات و فعالیت های بدنی، عدم توجه به موارد ذکر شده در زمان کرونا و دورکاری برسلامت روان افراد تاثیر گذاشته و سلامیت روانی و جسمی را در دوران پساکرونا به خطر می اندازد.
با توجه به اظهارات پروفسور ایسامو یاماموتو، دورکاری سلامت بسیاری از افرادی که به صورت دورکاری مشغول به کار هستند را به خطر انداخته است. در بررسی این مورد، 35 درصد از شرکت کنندگان گفته اند عدم توجه به حد و مرز کار و فعالیت بدنی و استراحت سبب شده است تا سلامت آنان به خطر بیوفتد.
استرس و اضطراب های ناشی از بیماری کرونا، تمرکز افراد را بر روی کارهای روزمره دشوار ساخته است. در مطالعه ی پروفسور ایسامو یاماموتو مشخص شده است که 41 در از افراد حد بین کار و زندگی خود را رعایت نمیکنند و این عدم توجه به حدودها سبب شده آسایش فرد و کسانی که با او زندگی میکنند مختل و تاثیرات منفی به همراه داشته باشد.
دیگر مشکلی که در این موضوع بررسی شده است، تقریبا 40 درصد از شرکت کنندگان زمان کافی برای فعالیت بدنی خود در نظر نگرفته بودند. قبل از این برای افرادی که مشاغل کم تحرک داشته اند، رفتن به محل کار فعالیت روزانه تلقی میشد.
معمولا افراد پیش از قرنطینه و شیوع بیماری کرونا به باشگاه ها، آموزشگاه ها و... مراجعه می کردند. یا بعد از سکار به پیاده روی و ورزش روی می آوردند ولی در این زورها برایا نجام اینگونه فعالیت های ورزشی و تحرک پذیر اندکی دشوار شده است.
عامل دیگری که به سلامت روانی افراد اثر میگذارد، مشکل در برقرار کردن ارتباط با سایرین است. با توجه به شیوع کرونا و تعطیلی برخی مشاغل و همچنین دورکاری افراد، گاه نیاز به مشارکت افراد در کارگروهی آنهارا مستلزم به استفاده از ایمیل و جلسات مجازی می کند که روند کار اینگونه اهسته تر خواهد بود.
برای انجام کار در زمان دورکاری باید به یک سری نکات توجه داشته باشیم.
با کارشناس های ما از طریق راه های زیر در ارتباط باشید
تهران خیابان آفریقا، بالاتر از میرداماد، نبش کوچه آناهیتا، ساختمان پزشکان آناهیتا، پلاک 182، طبقه4، واحد 14